Ta' din chef med til JAOO i Cannes!

[English description]

Hermed har du muligheden for at "invitere" din chef med til JAOO i Cannes. Alle, der har indflydelse på at træffe afgørelser om, hvordan softwareudvikling skal foregå, bør vide noget om SOA og SPI. JAOO i Cannes foregår 22.-25. maj 2004.

På JAOO i Cannes er der rig mulighed for at få den nyeste viden om softwareudvikling. Første symposium på Manager Symposiet er Software Process Improvement hvor man kan høre om både den agile og disciplinære tilgang til at bygge software. Andet symposium handler om SOA, Service-oriented Architectures: Services på tværs, hvor alle platforme skal tilgodeses og fleksibilitet er nøgleordene.

Mens din chef er på Manager Symposium, kan du som udvikler følge enten samme symposium eller vælge at høre nyt om bl.a. Tiger Release (Java 1.5), Mobile Computing, Model Driven Architecture (MDA) og Scalable and Grid Computing (J2EE).

Hvis I melder en person på Manager Symposium og en person på JAOO Cannes, kan I begge følges ad på turen, og der er 10% rabat på denne pakke-pris. Det vil sige, prisen for flybillet, hotelophold og billet til Formel 1 i Monaco i alt for to personer er: DKK 37.440,- (EUR 5.040,-). Læg 15% til registreringer efter 3. maj. Turen er eksklusiv forplejning.

Yderligere information findes på siden omhandlende vores manager track.

Hotel Majestic
Formula 1
Sterling